Welkom

Liv & Relax is een sfeervolle, knusse en eigentijdse salon gelegen in het centrum van Lettele (gemeente Deventer). De salon staat voor persoonlijke aandacht, met kwaliteit voor een betaalbare prijs en altijd een passend advies.

Je komt hier echt even helemaal tot rust, even weg uit het hectische leven. Liv & Relax werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten van BABOR.

Je kunt terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals gezichtshandelingen, relaxbehandelingen, duo-behandelingen, huidverbeterende behandelingen en massages. Tevens ben je welkom voor ondersteunende coaching-sessies om samen te kijken wat er nodig is om weer de juiste balans in je leven te vinden.

Kijk gerust rond op deze website voor meer informatie en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Paulien de Brouwer

Arrow down

Over Liv & RelaxMijn naam is Paulien de Brouwer.

Al jaren verzorg ik schoonheidsbehandelingen om mensen te laten genieten van een welverdiend relax-moment. Naast het verzorgen van deze ontspanningsmomenten, voelde ik in de loop der tijd ook de behoefte om met de innerlijke mens aan de slag te gaan. Om de daad bij het woord te voegen, heb ik een opleiding tot MEE therapeut gevolgd (Multi Energetisch Essentie therapie). Gedurende deze opleiding heb ik tal van mooie technieken geleerd, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staan.

Om deze behandeltechnieken nog meer kracht te geven, werk ik met een “100% puur” productlijn van Bashya.
Deze producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit eco / bio plantaardige ingrediënten.

Behandelingen

Contact

Stuur me een berichtje of bel:

  • Liv & Relax
    Paulien de Brouwer
    Bathmenseweg 22A (Leidepad)
    7434 PZ Lettele
  • 06-34138481
  • Facebook Liv&Relax
  • Please use a REAL email address so that we can get back to you.